70 11 10 70

Verdenspremiere:
Høreapparat til iPhone

Aalborg

Ønsker du at få en gratis høreprøve, vejledning om høreapparater eller har et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Aalborg. I vores høreklinik står vores hørespecialister klar med rådgivning om blandt andet WIDEX høreapparater og Oticon høreapparater. Vi er klar til at hjælpe med høreprøver og tilpasning af høreapparater. Du finder meget mere information omkring, hvad Din Hørespecialist kan tilbyde under Vores services.

WIDEX & Oticon
Høreklinikken tilbyder udelukkende høreapparater fra de danske producenter WIDEX og Oticon. Begge leverer høreapparater i verdensklasse og sikrer, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan blandt andet prøve topmodellerne WIDEX Beyond og Oticon Opn. Du kan læse mere om du forskellige produkter, under siden Høreapparater.

Formstøbte høreværn
Som noget nyt kan du også få lavet formstøbte høreværn i høreklinikken. Angel Ears er et nyt produkt, hvor du får muligheden for at få et høreværn, som er fremstillet præcist efter dit behov. Høreværnet er ideelt til jagt og støjende miljøer, og har udskiftelige filtre – perfekt til enhver situation. Vil du læse mere om Angel Ears høreværn, kan det findes på vores hjemmeside.

Følg med
Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

Adresse


Aalborg Storcenter (hos Thiele)
H‌obrovej 452
9200 Aalborg

Åbningstider


Mandag
Torsdag
Fredag (kun lige uger)

kl. 10.00 ‐ 17.00
kl. 10.00 ‐ 15.00
kl. 10.00 - 15.00

Hørespecialister


70 11 10 70