70 11 10 70

Verdenspremiere:
Høreapparat til iPhone

Vores faglighed + Dine behov
= Det rigtige valg

Det rigtige valg af høreapparater kræver, at du giver os indsigt i dit liv. Dermed kan vi give dig den fornødne rådgivning og de egnede produkter til test, så du kan træffe det rigtige valg. Vi mener, at de bedste høreapparater du kan få, er fra danske Widex og Oticon. Derfor har vi uddannet vores hørespecialister i netop disse to mærker, så du kan få den fornødne information og indsigt.

Widex

WIDEX UNIQUE udmærker sig ved at være det høreapparat på markedet, som opfanger og forstærker det bredeste spekter af lyde, så du igen kan høre tale uden at skulle bede om at få noget af det gentaget. Det detekterer automatisk din lyttesituation og sørger for, at du hører den rigtige lyd på rette tid og sted.

Denne nye serie af høreapparater giver et bredere lydbillede, så du kan høre både svage og kraftige lyde behageligt. Samtidig får du det bedste system til reduktion af vindstøj, der giver mulighed for at høre tale i blæsende omgivelser.

beyond_app_settings_equalizer_cmyk_250dpi_transp

PRØV DET NYE BEYOND. Find din nærmeste Hørespecialist og oplev, hvordan det nye høreapparat fra Widex giver dig et uanet antal af muligheder.

Oticon

Med introduktionen af Oticon Opn kommer traditionel høreapparatteknologi til at høre fortiden til. Den banebrydende teknologi i Oticon Opn behandler lyde 50 gange hurtigere og giver dermed din hjerne et mere komplet lydbillede.

Hermed kan du – og ikke høreapparatet – styre, hvilke lyde, du ønsker at fokusere på. Resultatet er, at du kan deltage i samtalen, uden at anstrenge dig så meget.

Giv dine høreapparater de
optimale forhold

De moderne høreapparater yder bedst, hvis de vedligeholdes løbende og får udskiftet fx slanger og voksfang. Se filmene med tips, tricks og indsigt fra vores audiologiske direktør Thomas Ochner.

Loading...

Skift af batteri

Lær hvordan du nemt og hurtigt udskifter batteriet i dine høreapparater.
Loading...

Vedligeholdelse og rens

I denne video giver Thomas sine bedste tips til, hvordan du let kan vedligeholde og rengøre dine høreapparater.
Loading...

Skift af dome

Domen er den del på høreapparatet, som går direkte ind i øret. Thomas viser her, hvordan man skifter domen på sine høreapparater.
Loading...

Brug af Drybox

Få flere tips til hvordan du vedligeholder dine høreapparater – bl.a. ved hjælp af en såkaldt Drybox.
Loading...

Skift af voksfang

Skift af voksfanget er en vigtig del af, hvordan man på bedst vis vedligeholder sine høreapparater.
Loading...

Skift af slange

Nogle gange kan det være nødvendigt at skifte høreapparatets slange. Lær hvordan i denne video.

Prøv uforpligtende et høreapparat fra WIDEX eller Oticon

Få en dybere forståelse for, hvilket høreapparat som bedst løser dit behov. 

Hør det fra vores kunder

”Det er dumt at vente! Det har ikke nødvendigvis noget med alder at gøre, det har udelukkende noget at gøre med livskvalitet. Hvorfor ikke få gjort noget ved det og fokusere på et godt helbred, så livskvaliteten bevares.”

– Kim Westberg

Find din butik

eller ring på 70 11 10 70

70 11 10 70