70 11 10 70

Verdenspremiere:
Høreapparat til iPhone

dansk kvalitet i verdensklasse

widex-colors

70 11 10 70

Widex høreapparater

Live Life Large

WIDEX høreapparater er en dansk-familieejet høreapparats producent, som leverer høreapparater til hele verdenen. Deres diskrete design og unikke lyd gør at WIDEX høreapparater er blandt de førende producenter.

Ønsker du at bestille en aftale til gratis høreprøve og at prøve WIDEX høreapparater? Ring til os på 70 11 10 70 og bestil en tid.

Høreapparat fra Widex

Innovativt og nytænkende

WIDEX høreapparater har gennem mange år været nytænkende og gået forrest i den teknologiske udvikling af høreapparater. WIDEX høreapparater var blandt andet de første til at producere ITE høreapparater.

WIDEX høreapparaterne bliver hele tiden forbedret og det er muligt, at dit høreapparat tilpasser sig dine omgivelser og lydniveauet. Dette gør at du ikke længere kommer til at tænke over, at du har høreapparater i ørerne men blot nyder øjeblikket.

WIDEX modellerne

Oplev de mange forskellige Widex høreapparater.

WIDEX EVOKE

WIDEX har introduceret en ny æra af høreapparater, som ikke alene skaber en endnu bedre lyd- og høreoplevelse. Høreapparaterne er nu udstyret med “intelligens”, så de automatisk lærer, hvilke præferencer du har og hvordan du ønsker at høre. Det gør brugen af høreapparater endnu mere behagelig og giver optimale muligheder for at få et høreapparat, som er 100% tilpasset til dig.

WIDEX UNIQUE

UNIQUE høreapparater giver dig muligheden for at færdes fuldkommen problemfrit i alle slags miljøer. Hvad enten du skal deltage i store selskaber, være ude på havet eller i bilen på motorvejen så tilpasser WIDEX UNIQUE sig øjeblikkeligt dine omgivelser. 

WIDEX DREAM

Som bruger af WIDEX DREAM får du muligheden for at indtræde i samfundet på lige fod med alle andre igen. Men lang batterilevetid og diskret design bemærkes det slet ikke, at du har et høreapparat siddende. 

Widex Evoke


Widex Evoke er blandt de mindste BTE høreapparater, men der er ikke gået på kompromis med den verdenskendte WIDEX lyd. Tværtimod er den naturtro lyd blevet forfinet og evnen til at skelne tale fra støj er videreudviklet.

Evoke er et “smart” høreapparat – både ift. design og teknik. De små elegante apparater er nemlig udstyret med avanceret teknologi og intelligens, så du får en problemfri løsning, der hjælper dig i hverdagen.

WidexUniquehoreapparat

Widex Unique 


Med WIDEX UNIQUE får du et høreapparat, som tilbyder en helt unik lydoplevelse, som du ikke finder i ret mange andre høreapparater. Vælger du at købe et WIDEX UNIQUE har du muligheden for – via COM-DEX at streame lyd som musik og telefonsamtaler ind i dit høreapparat.

WIDEX UNIQUE leverer desuden lydoplevelse i højeste klasse, hvilket gør dig i stand til at høre alle de små lyde i hverdagen, som ellers var blevet væk. Alt lige fra de dybe toner til de høje, fra svage lyde til de mange stemmer i store forsamlinger, så sørger WIDEX UNIQUE for, at du bliver et fuldgyldigt medlem igen.

WIDEX DREAM


DREAM er én af de mest populære serier af WIDEX høreapparater, hvor du som bruger får diskrete høreapparater, som giver en fantastisk lydoplevelse og du vil som erfaren bruger af WIDEX høreapparater kunne mærke forskellen med det samme.

Men modellen FASHION POWER får du hele 265 timers batteri levetid – det er 11 dage. WIDEX DREAM kan tilpasses så du får lige præcis den model, som du finde mest behageligt.

WIDEX DREAM høreapparater giver dig mere af det hele, du skal bare tænde dem og sætte dem i.

DreamWidexhoreapparat

Dansk kvalitet

WIDEX blev grundlagt i 1956 i Danmark og har siden starten været blandt de mest innovative høreapparats producenter, hvor der har været fokus på at levere den bedste lydoplevelse. Gennem tiden har WIDEX høreapparaterne været af høj kvalitet, hvor de seneste modeller er WIDEX UNIQUE -og Dream.

Begge WIDEX høreapparats serier giver dig en unik lyd og fantastisk oplevelse, hvor mange vil få livsglæde tilbage, som de ellers havde tabt. Det betyder, så snart du har dit WIDEX høreapparat i, så opfanger du de mange lyde, som du ellers ikke ville høre.

Sidder du i en stor forsamling, har du muligheden for at få dit høreapparat tilpasset, så du får mest ud af det. Du bliver kort sagt et fuldgyldigt medlem igen.

DreamWidexhoreapparat

BLIV ET FULDGYLDIGT MEDLEM IGEN. Find din nærmeste Hørespecialist og oplev, hvordan et nyt høreapparat fra Widex giver dig et uanet antal af muligheder.

 Mere information?

Vide du vide mere omkring, hvordan WIDEX høreapparaterne kan hjælpe dig med et høretab, kan du ringe til os på 70 11 10 70, hvor du kan bestille en tid til en høreprøve og høre mere omkring, hvilke WIDEX høreapparater der passer bedst til dig.

70 11 10 70